Description

WY08 Sport Basketball Shoes For Men Large Size Sport Shoes Original Quality Off Basketball Shoes Sneakers

Size 36-45
Color White Gold|Black Gold|White Black
Function Breathable, light
Suitable season Summer, winter, spring, autumn
Upper material Artificial PU
Sole material   Non-slip rubber
Heel shape Thick bottom
Popular elements  Totem, color matching
Inside material Net yarn
Upper height High gang
Height of heel Low heel (1-3CM)
Insole material Rubber

Sport Basketball Shoes

Large Size Shoes Large Size Shoes Large Size Shoes Large Size Shoes Large Size Shoes Large Size Shoes Large Size Shoes Large Size Shoes Large Size Shoes Large Size Shoes Large Size Shoes Large Size Shoes Large Size Shoes Large Size Shoes Large Size Shoes Large Size Shoes Large Size Shoes

1.Are you Trading Company or manufacturer?

Answer:We are trading company. But we have cooperative factories.

2.What is your main product, and do you do anything else?

Answer:Our main products are sports shoes such as football shoes, basketball shoes, running shoes, hiking shoes and tennis shoes,etc.

3.How good are the soles of these running shoes? I need a good grip on the soles.

Answer:Yes, the sole is very durable, lightweight and have great traction too, offer good stability for running, and they look cool too, fit perfectly.

4.Are they nonslip?

Answer:Yes, they gave good grip at the bottom.

5.Can you make it tighter with shoelaces?

Answer:Yes you can.

6.Which season is it suitable for?

Answer: Spring, summer, autumn, winter.

7.Are these non skid?

Answer:Yes.Great for basketball.

8: How about your company’s quality control?

Answer:We have a professional QA & QC team and will fully track the orders from the very beginning to the very end, such as checking the material, supervising the production, spot-checking the finished goods, instructing the packing, etc.

9.Are these very comfortable? Do they put bounce in your step when walking? Confidence gainer to?

Answer:With out doubt these are the most comfortable tennis shoes I’ve bought to-date. They are soft, flexible with strong arch support.

10.Are these machine washable? Especially the white shoes.

Answer: You can wash with water, but try to wash in the washing machine as little as possible.

 

Show moreShow less

Additional information

Weight 0.9 kg
Dimensions 32 × 22 × 12 cm
Color

White Gold, Black Gold, White Black

Size

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “WY08 Sport Basketball Shoes”

Your email address will not be published.

X