Description

CT01 Fashion Summer Shoes AJ Large Size Breathable Casual Basketball Sneakers For Men Basketball Sport Shoes

Product Name Sporty Casual Shoes
Model CT01
Place Of Origin Fujian
Style Sports
Gender Male
Color Yellow/Black Orange/White Grey/White Purple
Suitable Season Summer,Spring
Upper Material Synthetic leather
Sole Material Rubber
Size 36-45
Occasion Floor
Way Of Dressing Front Lace-Up

Sporty Casual Shoes

Sporty Casual Shoes Sporty Casual Shoes Sporty Casual Shoes Sporty Casual Shoes Sporty Casual Shoes Sporty Casual Shoes Sporty Casual Shoes Sporty Casual Shoes Sporty Casual Shoes Sporty Casual Shoes

1.Are you Trading Company or manufacturer?

Answer:We are trading company. But we have cooperative factories.

2.What is your main product, and do you do anything else?

Answer:Our main products are sports shoes such as football shoes, basketball shoes, running shoes, hiking shoes and tennis shoes,etc.

3.How good are the soles of these running shoes? I need a good grip on the soles.

Answer:Yes, the sole is very durable, lightweight and have great traction too, offer good stability for running, and they look cool too, fit perfectly.

4.Are they nonslip?

Answer:Yes, they gave good grip at the bottom.

5.Can you make it tighter with shoelaces?

Answer:Yes you can.

6.Which season is it suitable for?

Answer: Spring, summer, autumn, winter.

7.Are these non skid?

Answer:Yes.Great for basketball.

8: How about your company’s quality control?

Answer:We have a professional QA & QC team and will fully track the orders from the very beginning to the very end, such as checking the material, supervising the production, spot-checking the finished goods, instructing the packing, etc.

9.Are these very comfortable? Do they put bounce in your step when walking? Confidence gainer to?

Answer:With out doubt these are the most comfortable tennis shoes I’ve bought to-date. They are soft, flexible with strong arch support.

10.Are these machine washable? Especially the white shoes.

Answer: You can wash with water, but try to wash in the washing machine as little as possible.

Show moreShow less

Additional information

Weight 1.4 kg
Dimensions 32 × 22.5 × 11.5 cm
Color

Yellow, Black Orange, White Grey, White Purple

Size

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CT01 Sporty Casual Shoes”

Your email address will not be published.

X